Tehtiin melkeinpä perinteiseksi muodostunut kesäinen Tukholman risteily tällä kertaa näin juhannusviikolla. Oli tosi kiva risteily, lasten ehdoilla mentiin, joten aika kului enimmäkseen mukavasti Muksulassa :)

Tukholmassa äitikin pääsi "toteuttamaan itseään" eli käytiin Skapa Hobbyssa. Vähän oltiin etuajassa, joten jouduttiin odottamaan hetken aikaa aukeamista. Kaikkea kivaahan siellä tietenkin on, mutta nämä nyt tarttuivat mukaan

1663130.jpg

Eli yksi Magnolia leimasin, Penny Blackin hiirileimasin, kaksi leimasinta, joiden valmistaa en sitten millään muista! Jos joku tietä, niin kertoisitteko minullekin!!! Kauheaa kun tuo muisti alkaa pätkiä jo tällä iällä :)  Mukaan tarttui myös vähän kukkasia ja ihana Viktorian heart stanssi. Testasin tietty heti ja on niin ihana kuin ajattelinkin :)

Leimasimista tässä vielä leimatut ja väritetyt kuvat

1663134.jpg1663138.jpg1663139.jpg1663135.jpg

Penny Blac leimasin on miehen valitsema ja Magnolia leimasin tyttären valitsema. Siellä oli muuten tarjous  unmounted leimasimista, ota kolme, maksa kaksi. Täytyi nyt kuitenkin vähän rajoittaa, kun on muutakin tulossa... postia odotellessa :)

EDIT: Sevisihän se kenen nuo uudet leimasimet ovat, ovat Pyssepassionin prinsessa med groda ja käpphäst ja heidän nimensä ovat Agnes ja Melwin :I